Coole jongensnamen 2015

We zijn weer zwanger!! En nu is het weer tijd om een nieuwe naam te kiezen… Onze derde zoon moet net als de eerste twee een bijzondere naam krijgen.

Het is heel erg lastig om een mooie en originele naam te kiezen. Veel mensen denken hier niet zo zwaar over na en pakken gewoon de eerste naam die ze leuk vinden in de namen top 10. Maar onze voorkeur gaat toch echt uit naar bijzondere namen die je minder tegenkomt. Wat het niet makkelijker maakt om die naam te kiezen. Ik heb een lijst gemaakt met namen die mij aanspreken. Die ik met diegene wil delen die ook op zoek is naar een niet-standaard naam :).

De tijd begint wel te dringen want we hebben nog maar een paar weken de tijd. De naam moet natuurlijk ook passen bij de namen van onze andere kids;

“Myron Dion”

“Jaylen Luca”

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar leuke namen, hieronder mijn lijstje 🙂

cool-boy-names-2015